Despre noi

Totul a început în 1997

Odată cu îmbunătățirea nivelului de trai în țara noastră, oamenii au cerințe mai mari pentru alimentație și există tot mai multe tipuri de alimente, nu doar hrănitoare, ci și sănătoase.

Ne ocupăm cu creșterea porumbeilor din anul 1997, începând cu porumbeii de zbor, câteva rase de ornament. Aceștia și în special porumbeii voiajori au pus bazele pasiunii noastre pentru ceea ce înseamnă porumbel, indiferent de rasa și scopul pentru care este crescut acesta.
Porumbeii de carne de care ne ocupăm provin din rase de carne consacrate la nivel mondial (Texan si Hubble) și chiar și așa au trezit dorința de mai bine. În creșterea lor aplicăm o selecție strictă, în urma căreia se vor diferenția viitorii reproducători. Astfel, în urma atenției îndreptate asupra selecției, răbdării, pasiunii și interesului pe măsură, am reușit să obținem exemplare de calitate în vederea producerii de carne de porumbel.
În prezent, în crescătorie avem atât porumbei din linii pure aparținând diferitelor rase, dar și hibrizi selecționați, în vederea imbunătățirii caracterelor legate de productivitate, greutate vie și randament la tăiere.

© Crescătoria Gorby. All Rights Reserved.

Designed by Cătălina Design